Vastgoedeigenaren bepalen in deze tijden meer en meer wat hun kernactiviteiten zijn. Onderhoud hoort daar meestal niet bij; zij zien dan ook steeds meer voordelen in het uit handen geven van het onderhoud aan gebouwen.

Dit is een kans voor (grotere) onderhoudsbedrijven om zich meer op te gaan stellen als adviseur en partner van de vastgoedeigenaar. Zij doen dit door het maken van resultaatgerichte afspraken voor langere perioden in plaats van zich op te stellen als uitvoerder van een gedetailleerd bestek waar slechts sprake is van een inspanningsverplichting.

Ook u als schildersbedrijf zult steeds meer geconfronteerd worden met de vraag om Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud (RGVO) te leveren; RGVO is in feite het geheel van technische, organisatorische en daarmee samenhangende administratieve activiteiten om vastgoed over een langere periode functioneel, esthetisch en technisch op het overeengekomen niveau te houden. Hierbij is sprake van een resultaatverplichting.

Dit resultaatgericht werken stelt andere eisen aan uw bedrijf: u gaat zich ontwikkelen tot aanspreekpunt voor alle uit te voeren werkzaamheden. Calbouw Calculaties heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met RGVO en helpt u graag uw nieuwe rol te vervullen!