Innovatief calculatiebureau

Calbouw Calculaties is naar eigen zeggen een innovatief calculatiebureau, en dat laten we zien door onze unieke werkwijze. Met onze 22 jaar aan ervaring in de calculatie sector, zijn we het oudste, eerste en meest ervaren calculatiebureau in Nederland. In de afgelopen 22 jaar is de concurrentie echter flink toegenomen, mede hierdoor blijven wij continu innoveren om het voor de klant makkelijker te maken.

In dit artikel worden onze zogenaamde ‘Unique Selling Points’ (onderscheidende punten) kort toegelicht, in de komende artikelen worden deze punten verder toegelicht. Met onze unique selling points proberen we ons te onderscheiden van onze concurrentie en een toegevoegde waarde te leveren ten opzichte van onze concurrenten.

Wij hanteren vaste calculatieprijzen

Calbouw Calculaties is het enige calculatiebureau dat een systeem heeft van vaste calculatieprijzen. Wanneer er voor een project een prijs moet worden ingeschat, wordt deze op de website geplaatst. U weet dus vantevoren wat u moet betalen, in plaats van een prijs achteraf te horen.

 Vrijblijvend een prijs opvragen!

Calbouw Calculaties is het enige calculatiebureau waar u als schilder een prijs kunt opvragen voor uw calculatie. U stuurt de bescheiden naar prijs@calbouw.nl, en binnen een werkdag ontvangt u een prijs. U kunt dan besluiten of u het werk door ons laat uitrekenen tegen de vastgesteld prijs.

Uniek online aanmeld systeem

Calbouw Calculaties is het enige calculatiebureau waar u als schilder zich online kunt aanmelden op onze calculatie projecten. Op onze projectenlijsten is achter elk project een icoontje geplaatst, indien u hier op klikt wordt u doorgestuurd naar een aanmeldformulier. Door dit formulier in te vullen geeft u aan dat u mee wil doen met het project en geeft u ons een opdrachtbevestiging. Het aanmelden is binnen no-time gebeurd, een kind kan de was doen!

Enige calculatiebureau waar u altijd verzekerd bent!

Calbouw Calculaties is het enige calculatiebureau waar u als schilder altijd verzekerd bent tegen fouten van onze kant. Als er onverhoopt iets mis gaat kunnen we altijd terugvallen op een professionele, op maat gesneden verzekering. Wij willen graag met u werken aan een lange termijn relatie waarin continuïteit voorop staat!

Hebben we uw interesse gewekt? Probeer het gerust eens uit en vraag een prijs voor uw calculatie aan! Heeft u overige vragen? Bel ons gerust of plaats een reactie via Facebook onderaan dit bericht.