Op 26 maart jl. is de nieuwe website van Calbouw Calculaties BV gelanceerd. De nieuwe website is in vele opzichten anders dan de vorige, behalve het uiterlijk zijn namelijk ook de indelingen van de pagina’s veranderd.

Op de homepage wordt de nieuwe slogan groot uitgelicht, Calbouw wil haar klanten overtuigen dat men niet op hun calculaties moeten besparen, maar wel op hun calculatiekosten. Calbouw doelt hiermee op het uitbesteden van de calculaties van projecten aan Calbouw. Calbouw hanteert vaste calculatieprijzen waardoor de klant vooraf weet wat de prijs is, en voor geen verassingen komt te staan achteraf. Uitbesteden aan Calbouw is goedkoper dan zelf calculeren en bovendien ontvangt u een calculatie van hoge kwaliteit.

Op de homepagina worden verder vijf onderdelen van Calbouw weergegeven waarmee we ons proberen te onderscheiden van onze concurrenten, dit zijn: Vaste calculatieprijzen, digitaal aanmelden, vrijblijvende offerte, printservice en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Sinds de lancering van de website kunnen we u melden dat onze bezoekersaantallen hard gestegen zijn. Gemiddeld gezien hebben we ongeveer 40 procent meer bezoeken dan op de vorige website, wat dat betreft is de website tot nu toe een succes.

Met de nieuwe website zijn we ook weer actief geworden op verschillende social media zoals Twitter en Facebook. Alle projecten die geplaatst worden op de website, worden ook geplaatst op social media, wanneer u ons volgt bent u dus direct op de hoogte en kunt u actie ondernemen.

Het is mogelijk om via Facebook te reageren op nieuwsberichten, plaatst u gerust een reactie met vragen of verzoeken tot meer informatie, we willen u graag van dienst zijn!